Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Metalen ophangset voor het ophangen van hangmat hangmatplafonds tot 150 kg hangmatwandophanging Metalen ophangset voor het ophangen van hangmat hangmatplafonds tot 150 kg hangmatwandophanging Metalen ophangset voor het ophangen van hangmat hangmatplafonds tot 150 kg hangmatwandophanging Metalen ophangset voor het ophangen van hangmat hangmatplafonds tot 150 kg hangmatwandophanging Metalen ophangset voor het ophangen van hangmat hangmatplafonds tot 150 kg hangmatwandophanging

Metalen ophangset voor het ophangen van hangmat hangmatplafonds tot 150 kg hangmatwandophanging

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: AMANKA| Barcode: 4260096058132

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Veiligheid met oscillerende veer
De zware metalen bevestigingsset is speciaal ontwikkeld voor het ophangen van stoelen - maar is ook ideaal voor alles wat veilig en betrouwbaar moet worden vastgehouden! De ophangset met plafondhaak voor het vastschroeven is perfect voor hangmat & hangstoel, verende wieg, baby swing, draagdoekentrainer en bokszak.
De schroefhaak is ideaal voor bevestiging aan betonnen plafonds, takken of houten balken. Binnen en buiten, woonkamer of tuin - de schommelhaak met schommelveer houdt bomvrij in hout en beton.
In hout, bijv. in een plafondbalk, de sterke oogbout goed vastschroeven. Bij een betonnen plafond hoeft u alleen het gat te boren met een standaard boormachine en de schroef te bevestigen met een geschikte deuvel. De perfect ontworpen schroefdraad garandeert een uiterst veilige houvast bij correcte installatie - zowel in hout als in beton.
Als u een hangend stoelframe heeft, haak dan gewoon de karabijnhaak in en gebruik de oogbout niet. De 2 grote karabiners houden de oscillerende veer stevig in zijn positie. De metalen veer zorgt voor een elastische vering en veert je zachtjes in de gewenste positie.

Omvang van de levering:
2 x massief + zware karabijnhaak (ca. 10 cm)
1 x extreem veerkrachtige speciale veer voor het schommeleffect (ca. 18 cm / ø 3 cm)
1 x stabiele oogbout voor een veilige bevestiging (ca. 12 cm / ø 1 cm)

Belangrijke data:
- Draagvermogen: max. 150 kg
- Materiaal: Metaal
- Totaal gewicht: ca. 750 g
- Snelle en eenvoudige installatie

Eigenschappen

Merk AMANKA
Gewicht 750000 gram
Kleur zilver
Product hoogte 40 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews