Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Hangmat Zonder Standaard - Inclusief 2 Ophangriemen en Karabijnhaken Hangmat Zonder Standaard - Inclusief 2 Ophangriemen en Karabijnhaken Hangmat Zonder Standaard - Inclusief 2 Ophangriemen en Karabijnhaken Hangmat Zonder Standaard - Inclusief 2 Ophangriemen en Karabijnhaken

Hangmat Zonder Standaard - Inclusief 2 Ophangriemen en Karabijnhaken

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Eyzo| Barcode: 8719979415259

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Sterke hangmat voor twee personen
Deze hangmat is gemaakt van nylon parachute stof. Deze stof is bijzonder sterk en kan veel gewicht dragen. Neem daarnaast de wijze waarop de hangmat is gemaakt. Deze hangmat is gestikt met een driedubbele draad. De naden zijn daardoor loeisterk. Met de afmeting van 2.7 meter bij 1.4 meter is dit een hangmat van een royaal formaat. Hij is zo sterk dat je gemakkelijk met twee personen in deze hangmat kunt relaxen. Daarnaast is natuurlijk rekening gehouden met de bijgeleverde karabijnhaken. Tot slot is er nog het sterke touw waarmee je de hangmat kunt bevestigen. De twee meegeleverde touwen hebben een lengte van drie meter.

Eigenschappen

Merk Eyzo
Kleur Oranje , Groen
Product breedte 130 cm
Product lengte 270 cm
Soort hangmat Dichte doek

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews