Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
CAMPINGWISE ® hangmat nieuw model 2018, met ophangset, lichtgewicht en handige opbergzak CAMPINGWISE ® hangmat nieuw model 2018, met ophangset, lichtgewicht en handige opbergzak CAMPINGWISE ® hangmat nieuw model 2018, met ophangset, lichtgewicht en handige opbergzak CAMPINGWISE ® hangmat nieuw model 2018, met ophangset, lichtgewicht en handige opbergzak CAMPINGWISE ® hangmat nieuw model 2018, met ophangset, lichtgewicht en handige opbergzak

CAMPINGWISE ® hangmat nieuw model 2018, met ophangset, lichtgewicht en handige opbergzak

payment methods

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

CAMPINGWISE ® in samenwerking met het bekende outdoor merk NATUREHIKE ® staat voor gedegen en geteste kwaliteitsproducten.
Deze hangmat is door ons geselecteerd en getest op de hoogstaande kwaliteit van het doek. Deze is gemaakt van 340-T anti-scheur polyster-ponge. Het doek is absoluut onscheurbaar met een maximale belasting van 180 kg en versterkte drukpunten. Pongee is een dun geweven polyester dat daardoor zeer zacht aanvoelt en dus comfortabel in gebruik is.
De hangmat wordt geleverd INCLUSIEF OPHANGSET, bestaande uit polyster-touw en 2 metalen karabine-haken.
Deze lichtgewicht hangmat (750 gram) kan in de aangehechte opbergzak worden gerold. De hangmat is maar liefst 290 x 148 cm en en met een opberg-afmeting van 20 x 11 cm overal en altijd mee te nemen. Waar je ook bent, je hebt altijd je slaapplek bij je.
Kortom: een kwaliteitsprodukt in moderne kleuren.

Eigenschappen

Merk Campingwise & Naturehike
Gewicht 750 gram
In de doos hangmat, 2 polyster touwen, 2 ijzeren karabine haken, opbergzak
Kleur oranje , grijs
Product breedte 148 cm
Product hoogte 5 cm
Product lengte 290 cm
Soort hangmat Dichte doek

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews